CTE: Ememme 17 nke mmụta nke afọ

Otu Jenesis:

$1,000 Isi mmalite nke Federal Credit Union Scholarship

The Future Business Leaders of America Club, edu Business Teacher-Ms. Deb Pedersen, e nyere a $1,000 scholarships si First Source Federal Credit Union. Klọb ahụ na-enyere ụmụ akwụkwọ sekọndrị aka ịkwado maka ọrụ azụmaahịa site na asọmpi agụmakwụkwọ, mmepe onye isi na mmemme mmụta. Ha nwetara ihe nrite a na mmemme mmụta nke afọ iri na asaa nke Jenesis Group na Harts Hill Inn na Nọvemba 16, 2023. Ndị otu ụmụ akwụkwọ ga-eji ego ahụ gaa asọmpi kwa afọ na itolite klọb ahụ nke ọma.

Nwada Deb Pedersen (Onye Ndụmọdụ Club), Eh Tha Yu Paw (Onye isi oche klọb), Geri Teal (Onye omeiwu klọb), na Rebecca Hoang (Onye na-echekwa ego klọb)

Foto dị n'elu: Nwada Deb Pedersen (Onye Ndụmọdụ Club), Eh Tha Yu Paw (Onye isi oche klọb), Geri Teal (Onye omeiwu klọb), na Rebecca Hoang (Onye na-echekwa ego)

"Ekele, FBLA!" - Ngalaba azụmahịa CTE

Otu Jenesis:

Ihe nrite onye nkuzi pụtara ìhè

Nwada Jessica Dubois, onye nkuzi teknụzụ na ụlọ akwụkwọ sekọndrị Proctor na Robotics Club Advisor bụ onye nyere ihe nrite onye nkuzi pụtara ìhè site na otu Jenesis. Ọ natara ihe nrite ya na mmemme mmụta kwa afọ nke iri na asaa na Harts Hill Inn na Nọvemba 16, 2023. A họpụtara Nwada Dubois maka mmụta, nraranye, na mmasị nke mpaghara isiokwu ya na mmetụta dị ukwuu o nwere na ndụ ụmụ akwụkwọ ya na obodo n'ozuzu ya.

Foto nke ndị mmeri nke Jenesis Group 17th Ememe Kwa afọ nke mmụta

"Ekele, Oriakụ Dubois!" - Ngalaba azụmahịa CTE